Radio onderdelen markt "De Lichtmis" 2024

Gepost door Jeroen Vreuls op zondag 22 september 2024 · Bron: Stichting R.O.M.

Radio onderdelen markt "De Lichtmis" 2024

Op zaterdag 28 september organiseert Stiching R.O.M. voor de 41ste keer de Radio Onderdelen Markt bij het wegrestaurant "De Lichtmis", aan de A28 tussen Zwolle en Meppel.


Op de markt kan men terecht voor HF-apparatuur, antennes, vakliteratuur, nieuwe en gebruikte onderdelen en nog veel meer. Bij een van de vele kramen kan iedereen wel iets van zijn of haar gading vinden. De radiomarkt is ook een mooie gelegenheid om gezellig bij te praten met bekenden en andere elektronica-hobbyisten.

Radiomarkt De Lichtmis 2023Radiomarkt De Lichtmis 2023

Circuits Online stand

Ook dit jaar zal Circuits Online weer aanwezig zijn met een eigen stand. Op de stand verkopen we meetapparatuur, tweede-hands elektronica en onderdelen en nog veel meer. De opbrengst wordt gebruikt om de financiële huishouding van Circuits Online te ondersteunen.

De entree is gratis, voor parkeren op het grasland tegenover “De Lichtmis” wordt een bijdrage van € 3,- gevraagd. De markt opent om 9:00 uur.

Wegrestaurant “De Lichtmis” ligt ter hoogte van afslag 22 richting Nieuwleusen, Dedemsvaart, Hasselt aan de A28 tussen Zwolle en Meppel. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting R.O.M. of het topic op ons forum.

Reacties

Gepost door Tidak Ada op zondag 22 september 2024 16:30:30

Tot ziens, aldaar

Gepost door fatbeard op zondag 22 september 2024 20:53:38

Nog steeds geen vervoer.:(
Hoeft niet vanaf Amsterdam, ergens halverwege is ook goed, aannemende dat de NS geen landelijke staking houdt...

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.